https://www.nasrecept.cz
  • Login
  • Register
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Ingredient: smetana ke šlehání

Ingredient: smetana ke šlehání

Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili...

nasreceptc

27.7.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Trubičky s ořechovým krémem

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Trubičky navoněné máslem a naplněné lísko-oříškovým krémem navodí už při prvním soustu pocit největší blaženosti a nenajdete člověka, který by v tu chvíli nevelebil zlaté ruce, jež tento zázrak stvořily. Nyní ale...

j.volny

28.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Eskymo jako před lety

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Tvarování jednotlivých kousků ve speciálních formičkách ovšem není zdaleka nutné, výsledkem mohou být i docela obyčejné Eskymo řezy složené z celých plátů čokoládového piškotu proložené vrstvou lahodného krému a krájené na tvarově...

j.volny

16.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Recept na švestkový dort

  • DORTY
  • Česká Česká
Jak švestky do takového dortu efektně „zabudovat“? Třeba v podobě kořeněného želé, které připomíná ze všeho nejvíc fajnový domácí džem a také se dá v této podobě...

Marcela Matyášová

15.5.2018
Líbí se mi 3
Celý recept
Comment
Sdílejte

smetanový koláč s rebarborou

  • BUCHTY
  • Česká Česká
Jak na to Sušenky naložte do mikrotenového sáčku, uložte vše 1 hodinu v mrazničce a válečkem kousky rozmačkejte. Drť přesypte do misky, přidejte rozehřáté vlažné máslo, vše dobře propracujte a na...

j.volny

14.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Bezlepkové dobroty: Čokoládové banánové kostky

  • ŘEZY
  • Česká Česká
Jednoduše zkombinujte světlý pikot s tmavým čokoládovým krémem, ale jde to i naopak. Vložka z podélně rozkrojených banánů je v obou případech stejná. Kterou variantu zvolíte? Samozřejmě je to jen na vás,...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Makový koláč s marcipánem

  • BUCHTY
  • Česká Česká
Tuto kombinaci opravdu musíte zkusit a teprve potom se rozhodněte, zda je či není pro vás mák to pravé ořechové… Jak na to krok za...

j.volny

12.5.2018
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Rebarborový pohár s kozím tvarohem

  • POHÁRY
  • Česká Česká
Jak na to: Reveňové řapíky s odříznutými konci tence sloupněte, nakrájené na drobné špalíčky zasypejte v kastrolu na plotně cukrem a na mírném ohni vše za občasného míchání zvolna svařte do změknutí....

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Unikátní dort plný vitamínů: Pomeranče má uvnitř i na povrchu

  • DORTY
  • Česká Česká
Tenhle dort je pomerančový uvnitř i na povrchu. A chutná fantasticky! Nenechte se proto odradit poněkud náročnější přípravou. V první řadě překvapí výchozí mechově nadýchaný piškotový...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Další recepty

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018