https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Archivy: Recipes

Archivy: Recipes

Sdílejte

Nejjemnější domácí kremrole

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Připravte si tukové těsto: Na vále zpracujte mouku s máslem pokrájeným na kousky. V robotu hmotu zpracujte krátce a rychle. Připravte si i těsto vodové: Opět v jediném...

nasreceptc

22.12.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Křehká linecká kolečka

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Což nejen na Vánoce připravit něco sladkého, třeba linecké slepované kolečko s atraktivním okénkem, které rafinovaně odhaluje barevný ovocný džem uvnitř? Z červených druhů se osvědčil aromatický malinový nebo o něco ostřejší...

Marcela Matyášová

15.12.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Koňakové špičky

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Pokud se snad rozhodnete pro jejich domácí výrobu, potom se připravte na to, že je to práce poměrně zdlouhavá (vyžaduje hned několik etap chlazení), náročná na cvik (tvorba rovných štíhlých...

nasreceptc

15.12.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Minizákusky dle poslední módy

  • CUKROVÍ
  • Francouzská Francouzská
Sladké kousky, jež z takových forem vytlačíte, jsou jeden jako druhý, a výhodou je také skutečnost, že v nich můžete libovolně kombinovat prakticky cokoli, od piškotových plátů...

nasreceptc

14.12.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Meruňkové pohlazení v podobě čtverců

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Z plátu těsta silného 3 mm vytvořte čtverce 10 x 10 cm a vyrovnejte je na plech s pečicím papírem. Jejich okraje potřete rozšlehaným vejcem a do středu každého kousku naneste...

nasreceptc

14.12.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Ozdobte cukroví jinak…

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Všechny ingredience zpracujeme. Malé kousky vtlačíme do tvořítek, uprostřed vytvoříme důlek a vyklepneme z formičky, klademe na plech a necháme zaschnout cca 1 den. Poté plníme libovolným krémem a lepíme...

Marcela Matyášová

6.11.2019
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Zabijačková huspenina

  • CHUŤOVKY
  • Česká Česká
Základními stavebními kameny dobré domácí huspeniny jsou kolena, nohy, hlava a hlavně vařené kůže. Z koření nelze zapomenout na bobkový list, nové koření a pepř....

Marcela Matyášová

30.10.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Ruská Ruská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které...

Marcela Matyášová

27.7.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...

nasreceptc

27.7.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Recept na dort Othello

  • DORTY
  • Česká Česká
Podstatu dortíku tvoří piškot, jehož základ je vyšlehaný s rozehřátou bílou čokoládou. A aby toho nebylo málo, ve směsi sypkých přísad mají nezastupitelné místo voňavě opražené a...

Marcela Matyášová

23.6.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Další recepty

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018