0 0
Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Ukažte i známým tento recept!

Nebo si zkopírujte danou URL adresu:

Ingredience

400 g těstoviny
1 mladá cuketa
1 cibule
několik stroužků česnek
olej na smažení
špetka provensálské koření
sůl
15 g máslo
listy salát

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Features:
    Kuchyně:

    Tímto pokrmem určitě nepohrdnou ani skalní masožravci: Mladá restovaná cuketa někomu chutná po houbách, dalším právě po mase. S těstovinami penne a osmahnutou směsí mladé sezónní zeleniny tahle dobrota musí chutnat každému. Připravili jsme pro vás recept, jak tuto lahůdku připravují v Rusku. Jeho autorkou je Larisa Charčenko.

    • Středně náročné

    Ingredience

    Postup

    Sdílejte

    Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které obsahují více bílkovin.

    (Navštíveno 32x, dnes 1x)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Nejprve uvaříme v osolené vodě do měkka těstoviny. Pokud použijete ty z tvrdé pšenice, vařte je nejméně 20 minut.

    2
    Hotovo

    Mezi tím rozložte na pánev s rostlinným olejem nasekanou cibulku a česnek

    3
    Hotovo

    Nakrájejte také cuketu na půlkroužky

    4
    Hotovo

    Při pravidelném míchání restujte zeleninu dozlatova

    5
    Hotovo

    Přidejte špetku soli a koření

    6
    Hotovo

    Uvařené těstoviny sceďte a omastěte je s máslem

    7
    Hotovo

    Hotovo! Všechno promíchejte a porce nazdobte podle své fantazie petrželovou, cibulovou natí nebo salátem

    Recenze receptu

    Tento recept zatím nemá žádné recenze, zanechte svůj :)
    předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    další
    Zabijačková huspenina
    předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    další
    Zabijačková huspenina

    Přidat komentář

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.