0 0
Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredience

400 g těstoviny
1 mladá cuketa
1 cibule
několik stroužků česnek
olej na smažení
špetka provensálské koření
sůl
15 g máslo
listy salát

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

Features:
    Národní kuchyně

    Tímto pokrmem určitě nepohrdnou ani skalní masožravci: Mladá restovaná cuketa někomu chutná po houbách, dalším právě po mase. S těstovinami penne a osmahnutou směsí mladé sezónní zeleniny tahle dobrota musí chutnat každému. Připravili jsme pro vás recept, jak tuto lahůdku připravují v Rusku. Jeho autorkou je Larisa Charčenko.

    • Střední

    Ingredience

    Pracovní postup

    Sdílejte

    Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které obsahují více bílkovin.

    (Navštíveno 101x, dnes 1x)

    Postup

    1
    Další

    Nejprve uvaříme v osolené vodě do měkka těstoviny. Pokud použijete ty z tvrdé pšenice, vařte je nejméně 20 minut.

    2
    Další

    Mezi tím rozložte na pánev s rostlinným olejem nasekanou cibulku a česnek

    3
    Další

    Nakrájejte také cuketu na půlkroužky

    4
    Další

    Při pravidelném míchání restujte zeleninu dozlatova

    5
    Další

    Přidejte špetku soli a koření

    6
    Další

    Uvařené těstoviny sceďte a omastěte je s máslem

    7
    Další

    Hotovo! Všechno promíchejte a porce nazdobte podle své fantazie petrželovou, cibulovou natí nebo salátem

    Komentáře receptu

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    Předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    Další
    Zabijačková huspenina
    Předchozí
    Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda
    Další
    Zabijačková huspenina