https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Ingredient: cibule

Ingredient: cibule

Sdílejte

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Ruská Ruská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem...

Marcela Matyášová

27.7.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Vídeňská roštěná

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
  • Rakouská Rakouská
Plátek se před vlastní tepelnou úpravou neobaluje v mouce, ale můžete ho bez obav posolit a poprášit mletým černým pepřem. A i přes to se dočkáte výborného sosu, který se moukou...

nasreceptc

10.5.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Kapří rolované bifteky se slaninou a houbovou omáčkou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Recept na kapří rolované bifteky se slaninou a houbovou omáčkou

nasreceptc

8.5.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Oblíbená domácí klasika: Čočka nakyselo

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Umíte čočku nahusto správně připravit? Potom byste měli vědět, že se k ní, stejně jako k většině jiných luštěnin, nepřidává česnek. Pouze se uvařená doměkka ve vodě,...

j.volny

29.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Vepřová panenka v listovém těstě

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Jestliže tuto úpravu ještě neznáte, potom to urychleně napravte, protože nevíte, o co se připravujete. Nepoznat chuťový prožitek, který je na konci tohoto nevšedního pečení, je opravdový hřích! Hlavní roli...

j.volny

14.5.2018
Líbí se mi 6
Celý recept
Comment
Sdílejte

Šťavnatý rostbíf v kombinaci s vitamíny

  • CHUŤOVKY
  • RYCHLOVKY
  • Česká Česká
Zajímavou kapitolu tvoří saláty s masem, kde opravdový vrchol dokonalosti představuje fantasticky šťavnatý, středně propečený rostbíf. V kombinaci s vitamíny a rafinovanou marinádou je to dobrota, které podlehne nejeden vegetarián, ale i...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Pipky s kuřecí kari náplní

  • SLANÉ PEČIVO
  • Česká Česká
Hrátky s různými druhy těsta mohou přijít s nevídaným novým nápadem, ať už je to pečivo na sladký či slaný způsob. Vůbec nejlepší je těsto kynuté, ale...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Hemenex v listovém těstě

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • RYCHLOVKY
  • Česká Česká
Míváte-li v mrazničce uložené pro nenadálé případy zmražené listové těsto, potom je téměř vyhráno, protože většina ostatních ingrediencí, kterých je při přípravě této dobroty zapotřebí, bývá běžně v chladničce. Kousek šunky či...

j.volny

11.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Nejen pro vegetariány: Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Italská Italská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které...

j.volny

11.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Ruské pirožky jinak: Prasátka nadívaná hovězím masem

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Ruská Ruská
Klasické ruské pirožky známe obvykle jako přeložené „šátečky“ v podobě trojúhelníčků. Tahle prasátka jsou sice o něco pracnější, ale nezvládnout jejich přípravu by mohl jenom úplný...

j.volny

11.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Další recepty

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018