https://www.nasrecept.cz
  • Login
  • Register
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Ingredient: olej

Ingredient: olej

Sdílejte

Vídeňská roštěná

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
  • Rakouská Rakouská
Plátek se před vlastní tepelnou úpravou neobaluje v mouce, ale můžete ho bez obav posolit a poprášit mletým černým pepřem. A i přes to se dočkáte...

nasreceptc

10.5.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Eskymo jako před lety

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Tvarování jednotlivých kousků ve speciálních formičkách ovšem není zdaleka nutné, výsledkem mohou být i docela obyčejné Eskymo řezy složené z celých plátů čokoládového piškotu proložené vrstvou lahodného krému a krájené na tvarově...

j.volny

16.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Bezlepkové dobroty: Čokoládové banánové kostky

  • ŘEZY
  • Česká Česká
Jednoduše zkombinujte světlý pikot s tmavým čokoládovým krémem, ale jde to i naopak. Vložka z podélně rozkrojených banánů je v obou případech stejná. Kterou variantu zvolíte? Samozřejmě je to jen na vás,...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Šťavnatý rostbíf v kombinaci s vitamíny

  • CHUŤOVKY
  • RYCHLOVKY
  • Česká Česká
Zajímavou kapitolu tvoří saláty s masem, kde opravdový vrchol dokonalosti představuje fantasticky šťavnatý, středně propečený rostbíf. V kombinaci s vitamíny a rafinovanou marinádou je to dobrota, které...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Pipky s kuřecí kari náplní

  • SLANÉ PEČIVO
  • Česká Česká
Hrátky s různými druhy těsta mohou přijít s nevídaným novým nápadem, ať už je to pečivo na sladký či slaný způsob. Vůbec nejlepší je těsto kynuté, ale obávat se ho ani trochu...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Rafinované nadívání kuřecích stehen

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Podmínkou této rafinované úpravy je jeden velice důležitý krok: Každé kuřecí stehno je třeba částečně vykostit (viz postup s receptem). Tato úprava se sice týká...

Marcela Matyášová

11.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Řezy kilimandžáro

  • ŘEZY
  • Česká Česká
Zřejmě to bylo složení moučníku vrstva za vrstvou, co inspirovalo tvůrce těchto úžasných řezů, aby je pojmenoval po nejvyšším pohoří černého kontinentu. Téměř černá, vlastně čokoládová, je jejich pečená podstata....

j.volny

29.4.2018
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018