https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Ingredient: česnek

Ingredient: česnek

Sdílejte

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Ruská Ruská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem...

Marcela Matyášová

27.7.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...

nasreceptc

27.7.2019
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Vepřová panenka v listovém těstě

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Jestliže tuto úpravu ještě neznáte, potom to urychleně napravte, protože nevíte, o co se připravujete. Nepoznat chuťový prožitek, který je na konci tohoto nevšedního pečení, je opravdový hřích! Hlavní roli...

j.volny

14.5.2018
Líbí se mi 6
Celý recept
Comment
Sdílejte

Zabíjačkové lahůdky: Jak na domácí tlačenku

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Chcete-li mít opravdu dobrou „tláču“, řiďte se tím, jak ji připravují oni. Například je dobré, když maso před tepelnou úpravou několikrát omyjete, aby nebylo krvavé....

j.volny

14.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili kvalitní telecí maso kuřecím. Nicméně...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Nejen pro vegetariány: Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Italská Italská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které...

j.volny

11.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Zabijačkové lahůdky: Pečená kolena

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Dopřejete si občas k večeři vepřové kolínko v podobě ovaru? Tato lahůdka má u nás neskutečné spousty příznivců. Ale zkusili jste je už pečené, samozřejmě dopředu...

j.volny

8.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018