https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Ingredient: sůl a pepř

Ingredient: sůl a pepř

Sdílejte

Plněné řízky snadno, rychle, bez trápení

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Fígl je v křehkém, tence naklepaném mase. Ideální je kuřecí, krůtí nebo i vepřové – naplněné houbovou nebo jemnou, příjemně kořeněnou brokolicovou náplní na bázi...

Marcela Matyášová

14.5.2018
Líbí se mi 3
Celý recept
Comment
Sdílejte

Šťavnatý rostbíf v kombinaci s vitamíny

  • CHUŤOVKY
  • RYCHLOVKY
  • Česká Česká
Zajímavou kapitolu tvoří saláty s masem, kde opravdový vrchol dokonalosti představuje fantasticky šťavnatý, středně propečený rostbíf. V kombinaci s vitamíny a rafinovanou marinádou je to dobrota, které podlehne nejeden vegetarián, ale i...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Bramborový dortík s bylinkami

  • CHUŤOVKY
  • Česká Česká
Kdysi určena jako lahůdka jen pro šlechtu, později se bramborám naopak říkalo lanýže chudých. Dnes opět patří k pochoutkám, neboť existují tisíce receptů, jak pokrmy z brambor obzvláštnit. Ovšem recept, který jsme...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Cordon Bleu, ostužkovaná roládová legenda

  • CHUŤOVKY
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Francouzská Francouzská
Francouzští kulinární experti z věhlasné soukromé školy nejvyššího kuchařského umění Le Cordon Bleu (založena byla již v roce 1895) by nám jistě neodpustili, že jsme v původní receptuře nahradili...

Marcela Matyášová

12.5.2018
Líbí se mi 2
Celý recept
Comment
Sdílejte

Kuřecí měšce s nivou a jablky

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Masa plněná sýrem jsou vždy zárukou exkluzivní chuti, obzvlášť použijete-li některý výrazný druh, třeba „modrý“ s plísní uvnitř. A ještě zajímavějšího chuťového prožitku docílíte, přidáte-li dovnitř přibližně stejný díl nahrubo pokrájeného...

j.volny

29.4.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Pravý vídeňský řízek a chyby, které děláme

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Rakouská Rakouská
Jen málokdo ví, že ne. Jistě, i přímo ve Vídni vám nabídnou smažený řízek vepřový. A v tom je ta zrada – ten původní se přece připravoval z telecí kýty! To už...

j.volny

29.4.2018
Líbí se mi 3
Celý recept
Comment
Sdílejte

Ďábelské karbanátky s hermelínem

  • CHUŤOVKY
  • RYCHLOVKY
  • Česká Česká
Postará se o to zmíněný bešamel. Samozřejmě ho můžete vynechat, nesedí-li vaší chuti, ale přidat je potom třeba do základní hmoty mouku nebo alespoň trochu...

j.volny

28.4.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018