https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • Feature: Vegetarian

Feature: Vegetarian

Sdílejte

Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Ruská Ruská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem...

Marcela Matyášová

27.7.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Banány v čokoládě

  • CUKROVÍ
  • Česká Česká
Vylehčený oříškový piškot jako základ, ovocná nádivka svařená s rumem, banány zakapané citrónovou šťávou a navrch ještě utopené v silné vrstvě čokolády. No dokázali byste něčemu takovému odolat?

nasreceptc

15.3.2019
Líbí se mi 0
Celý recept
Comment
Sdílejte

Nejen pro vegetariány: Penne s cuketou a restovanou mladou zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Italská Italská
Někdo jim říká „sekaný ropovod“, ale tyhle těstoviny Italové milují. Znají dvě varianty: „penne lisce“ (hladké) a „penne rigate“ (s rýhami). Můžete zvolit kteroukoliv, Larisa ovšem doporučuje těstoviny z tvrdé pšenice, které...

j.volny

11.5.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment
Sdílejte

Houbami plněný lilek se zeleninou

  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Česká Česká
Většina plodových zelenin je jako stvořená k nadívání rozmanitými náplněmi; stačí vydlabat jejich útroby, napěchovat chutnou směsí a pak tepelně upravit. Co se náplní týče,...

j.volny

29.4.2018
Líbí se mi 1
Celý recept
Comment

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018