https://www.nasrecept.cz
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • HLAVNÍ JÍDLA
  • Jelení guláš

Jelení guláš

Posted on Zář 28th, 2022
by nasreceptc
Categories:
  • HLAVNÍ JÍDLA
Guláš

Suroviny:

  • 1 kg jeleního masa
  • 400g cibule
  • 1l hovězího vývaru
  • 2 stroužky česneku
  • 2 ks badyánu
  • 3 bobkového listu
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • pepř, sůl

Postup:

V hrnci necháme pomalu na sádle orestovat nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso a restujeme dokud se nevypaří všechna šťáva. Když se všechna šťáva z masa vydusí a v hrnci zůstane jen tuk, orestujeme maso pěkně dozlatova. Poté přidáme rajský protlak a po chvilce najemno nakrájený česnek a koření. Osolíme, opepříme a zalijeme vývar. To vše přivedeme k varu. Následně oheň stáhneme a dusíme pod pokličkou dokud maso nezměkne. Podle potřeby dochutíme solí.

Podáváme s pečivem nebo karlovarským knedlíkem. Dle chuti je možné dozdobit čerstvými brusinkami nebo červeným rybízem.

(Navštíveno 11x, dnes 1x)

nasreceptc

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018