https://www.nasrecept.cz
  • Login
  • Register
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Magazín
  • Kategorie
  • Podle ingrediencí
  • Přidat recept
  • Pravidla
  • Úvodní stránka
  • SLADKÁ JÍDLA
  • Boží milosti, aneb Favorky

Boží milosti, aneb Favorky

Posted on Bře 15th, 2022
by Marcela Matyášová
Categories:
  • SLADKÁ JÍDLA
Boží milosti

Suroviny:

  • 250g hladké mouky
  • 2 žloutky
  • 1 lžíce práškového cukru
  • 200g tuku na smažení
  • mléko
  • sůl
  • špetka prášku do pečiva

Postup:

Z mouky, žloutků, soli, cukru a prášku do pečiva vypracujeme tuhé těsto. Podle potřeby můžeme přidat trochu mléka. Těsto propracováváme, je-li to nutné posypeme moukou, aby nebylo těsto lepivé, Poté necháme těsto odpočinout v chladničce. Po hodině můžeme těsto vyndat a vyválíme tenkou placku, nakrájíme rádýlkem na čtverečky a smažíme v rozpáleném tuku. Po vyjmutí z pánve nechácháme okapat, ocukrujeme a podáváme.

Dobrou chuť

(Navštíveno 16x, dnes 1x)

Marcela Matyášová

Kategorie

BUCHTY

BUCHTY

CHUŤOVKY

CHUŤOVKY

CUKROVÍ

CUKROVÍ

DORTY

DORTY

HLAVNÍ JÍDLA

HLAVNÍ JÍDLA

Magazín

Magazín

Nezařazené

Nezařazené

POHÁRY

POHÁRY

Kuchyně

Americká

Americká

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Libanonská

Libanonská

Mexická

Mexická

Rakouská

Rakouská

Ruská

Ruská

  • Ochrana osobních údajů
  • Podmínky užití
  • Impressum
  • Kontakt

Internet Magazines s.r.o. | Všechna práva vyhrazena | © 2018